Informatie

De Mobiliteitskliniek biedt hoogwaardige poliklinische zorg aan mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Van blessures bij (top)sporters, dansers en musici tot slijtage (artrose) en botontkalking (osteoporose) bij ouderen. Van uiteenlopende reumatische klachten en chronische pijnsyndromen (wekedelenreuma, fibromyalgie) tot pees- en gewrichtsklachten als gevolg van overbelasting (tennisarm, RSI). Ons team van medisch specialisten op het gebied van reumatologie, orthopedie en revalidatiegeneeskunde werkt samen met gespecialiseerde  fysiotherapeuten. De bundeling van expertise levert grondige diagnosen en gerichte behandelingen op, waardoor we operaties vaak kunnen voorkomen. Wij nemen de tijd voor u en betrekken u nauw bij het hele traject. Samen met u zoeken we de oplossing die het beste bij u past.

Onze werkwijze is grondig, persoonlijk en snel; u kunt bij ons al binnen één tot twee weken terecht. Uw huisarts, medische specialist of bedrijfsarts kan u verwijzen naar de Mobiliteitskliniek. In alle gevallen informeren wij de verwijzer snel en uitgebreid over de onderzoeksbevinding en voorgestelde behandeling.
 

Informatie over de Mobiliteitskliniek

De Mobiliteitskliniek is een onderdeel van de Stichting Medisch Centrum Bilthoven (SMCB),  een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) sinds 2000 met een vergunning van VWS (Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport).